Retourneren

Bij Kado Post willen we graag dat zowel jij, als de ontvanger blij wordt van de verstuurde kado post. Is de ontvanger toch niet blij met zijn of haar kado post dan kan het kado, binnen 14 dagen, omgeruild worden voor iets anders, zolang het ongebruikt is en in de originele verpakking zit. Omdat de kaart gepersonaliseerd is, kan deze niet meer omgeruild worden.

 

Mocht je iets willen omruilen, neem dan contact met ons op en dan kijken we wat we voor jou kunnen doen! Voor het retourneren van kado's hebben we rechtstreeks contact met de besteller van de kado post, mocht je als ontvanger je kado willen omruilen, neem dan eerst contact op met de verzender van het kado.

 

Beschadigd product

De kado post wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk ingepakt en verzonden. Mocht er toch een product beschadigd zijn, neem dan contact met ons op!

 

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is van toepassing op onze niet-gepersonaliseerde producten. Dit houdt in dat jij als besteller binnen 14 dagen nadat de ontvanger de producten heeft ontvangen het recht hebt om te laten weten dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je kunt hiervoor het formulier herroeping van de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel gebruiken. Vervolgens heb je na de deze melding nog 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen.

 

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen (inclusief verzendkosten) van ons terug, die je tot op dat moment hebt gedaan, binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Indien je slechts een deel van de bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggestuurd, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Ons retouradres

Waardweg 3

4435 RH Baarland

 

Uitzondering herroepingsrecht

Handgeschreven kaartjes kunnen niet geretourneerd worden.