Betaling & Verzending

Betaling

Je kunt bij Kado Post op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • Creditcard (Mastercard & Visa)
  • IBAN Overboeking

 

Alle betaalmethodes zijn gratis. Ook kun je ervoor kiezen om 50% achteraf te betalen, door dit zelf naar ons over te maken. Je krijgt dan na verzending van de bestelling een factuur waarop het openstaande bedrag staat vermeld.

 

Verzending

Kado Post rekent een vast verzendtarief van € 2,95 per doosje. De kado post kan vooralsnog alleen binnen Nederland verstuurd worden. Wij streven ernaar om de kado post binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden. De kado post wordt in een brievenbusdoosje verstuurd, zodat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, maar het doosje in de brievenbus vindt. Verzending gebeurt via PostNL, zij bezorgen post van dinsdag tot en met zaterdag en meestal binnen 24 uur.

 

Ieder doosje wordt verstuurd met Track & Trace. De code van de Track & Trace sturen we mee met de verzendbevestiging van je bestelling, zodat je je doosje zelf online kunt volgen. 

 

Wil je de kado post op een specifieke datum laten verzenden? Geef dit aan in het bestelproces bij 'verzenden' en wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Heb je een spoedbestelling? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is.