Betaling & Verzending

Betaling

Je kunt bij Kado Post op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • Creditcard (Mastercard & Visa)
  • IBAN Overboeking

 

Alle betaalmethodes zijn gratis. Ook kun je ervoor kiezen om 50% achteraf te betalen, door dit zelf naar Kado Post over te maken. Je krijgt dan na verzending van de bestelling een factuur waarop het openstaande bedrag staat vermeld.

 

Verzending

Kado Post rekent een vast verzendtarief van € 2,95 per doosje. De kadopost kan vooralsnog alleen binnen Nederland verstuurd worden. Ik streef ernaar om de kadopost binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden. De kadopost wordt in een brievenbusdoosje verstuurd, zodat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, maar het doosje in de brievenbus vindt. Verzending gebeurt via PostNL, zij bezorgen post van dinsdag tot en met zaterdag en meestal binnen 24 uur.

 

Ieder doosje wordt verstuurd met Track & Trace. De code van de Track & Trace stuur ik mee met de verzendbevestiging van je bestelling, zodat je je doosje zelf online kunt volgen. 

 

Wil je de kado post op een specifieke datum laten verzenden? Geef dit aan in het bestelproces bij de stap 'Verzenden' en ik zal hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Heb je een spoedbestelling? Neem dan even contact met mij op, dan kijken we wat er mogelijk is.

 

Vaderdag

Kadopost voor vaderdag verstuur ik op donderdag 13 juni. PostNL streeft ernaar om de brievenbuszendingen de volgende werkdag te bezorgen. Maar het kan dat het doosje langer nodig heeft om bij de ontvanger te komen. Daarom verstuur ik alle vaderdag kadopost op donderdag 13 juni, zodat het in principe op tijd voor vaderdag bezorgd wordt. Op het doosje komt een sticker met de tekst 'Open when 16 juni'.

 

Wil je toch een andere verzenddatum of wil je geen sticker op het doosje, geef dit dan aan bij de opmerkingen bij de stap 'Verzenden'.