Betaling & Verzending

Ik maak de pakketjes alleen, daardoor zit er een maximum aan het aantal pakketjes wat ik per dag kan verwerken. Hierdoor lukt het mij niet altijd om de normale verzendtermijn van 'voor 17 uur besteld, morgen verzonden' aan te houden. De eerst mogelijke verzenddatum is op dit moment vrijdag 30 september. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de pakketjes ook echt op de gekozen datum verzonden worden.

 

Als de bestelling is verzonden krijg je hiervan altijd een mailtje, met hierbij de Track & Trace code, zodat je de bestelling zelf kunt volgen.

 

Betaling

Je kunt bij Kado Post op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • Creditcard (Mastercard & Visa)

 

Alle betaalmethodes zijn gratis. Ook kun je ervoor kiezen om 50% achteraf te betalen, door dit zelf naar Kado Post over te maken. Je krijgt dan na verzending van de bestelling een factuur waarop het openstaande bedrag staat vermeld.

 

Verzending

Kado Post rekent een vast verzendtarief van € 3,95 per doosje. De kadopost kan alleen binnen Nederland verstuurd worden. Bestellingen die voor 17 uur zijn besteld worden de volgende dag (van maandag t/m zaterdag) verzonden, maar er kan ook voor een latere verzenddatum gekozen worden. Verzending gebeurt via PostNL, zij bezorgen post van dinsdag tot en met zaterdag en meestal binnen 24 uur. De kadopost wordt in een brievenbusdoosje verstuurd, zodat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn, maar het doosje in de brievenbus vindt.

 

Ieder doosje wordt verstuurd met Track & Trace. De code van de Track & Trace stuur ik mee met de verzendbevestiging van je bestelling, zodat je je doosje zelf online kunt volgen. 

 

Heb je een spoedbestelling? Neem dan even contact met mij op, dan kijken we wat er mogelijk is.

 

BTW

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.